Två häktade för narkotikabrott i Bandhagen

Två män har häktats misstänkta för narkotikabrott och grovt narkotikabrott i Bandhagen.

Det var när polis var på plats i Bandhagen i ett annat ärende i slutet av november i år som det kom fram uppgifter som tydde på att det kunde försiggå brott i en lägenhet i området. Vid en husrannsakan hittades narkotika och en person i 40-årsåldern greps misstänkt för narkotikabrott.

Under tiden som husrannsakan pågick kom en man i 50-årsåldern också in i lägenheten.

Misstankar uppstod även mot den mannen och beslut fattades om ytterligare en husrannsakan, då i den mannens bostad. Där hittades cirka 1,2 kg amfetamin och mannen greps misstänkt för grovt narkotikabrott.

Båda männen är nu häktade.

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Total
0
Shares
Related Posts