Man i ledarskiktet i nätverk i södra Stockholm gripen för mordförsök

Efter att ha varit anhållen i sin utevaro greps mannen i södra Stockholm under tisdagskvällen den 24 november. Han misstänks för medhjälp till försök till mord och grovt vapenbrott.

Mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks för inblandning i ett mordförsök som ägde rum i Sollentuna i april i år. Mannen har kopplingar till ett kriminellt nätverk i södra Stockholm och har över tid haft en ledande roll i det aktuella nätverket.

Gripandet är en del i arbetet mot den grova och organiserade brottsligheten som polisen i region Stockholm driver.

Polisen har mycket god inblick i de kriminella nätverken och riktar in sig på ett antal individer och nätverk som ligger bakom utpressningar, skjutningar, sprängdåd och annan grov brottslighet i region Stockholm. I nuläget är ett hundratal personer frihetsberövade. Misstankarna handlar bland annat om synnerligen grova narkotikabrott, grova vapenbrott, människorov, mord, mordförsök och anstiftan till mord.

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Total
0
Shares
Related Posts