Wilma Anderssons familj överklagar Tishkos dom till Högsta domstolen

Wilma Anderssons familj har överklagat Tishko Ahmeds dom till Högsta domstolen och vill att han ska få ett livstidsstraff för mord.

Det har varit många turer i det här fallet. I tingsrätten dömdes Tishko Ahmed till livstidsfängelse, för att sedan få straffet sänkt i hovrätten till 18 års fängelse. Det högsta tidsbestämda straffet i Sverige.

Familjens advokat menar att Wilma måste ha känt stor dödsångest under mordtillfället och att familjen riskerar livslångt lidande i och med att kroppen styckats och att större delar av den fortfarande fattas. Vilket ska motivera ett livstidsstraff.

Tishko Ahmed har själv överklagat straffet till hovrätten via ett handskrivet brev och vill att domstolen ogillar åtalet i sin helhet då han säger sig vara oskyldig till mordet på sin före detta flickvän.

Lyssan på hela Tishko Ahmeds förhör från tingsrätten här:

Recent Post

Cyril Hellman reder ut debatten om Guccikepsar

Kokainligan i Karlstad

Klimataktivist som blockerade trafiken börjar gråta under tingsrättsförhandling

Danjal Kanani frias från marknadsmanipulation för Newton Nordic AB

Societetsprofilen Nina von Krusenstierna lurade “Vid Din Sida” på pengar