Macheteattacken i Piteå

Robin Hill har försökt döda Fredrik Isaksson genom att med en machete eller ett knivliknande föremål flertalet gånger hugga mot Fredrik Isaksson och därvid träffa honom i bakhuvudet, benet och i armen samt utdela sparkar som träffade Fredrik Isaksson på kroppen.

Våldet har i vart fall delvis utdelats när Fredrik Isaksson legat ned på marken. Våldet orsakade sårskador på handleden med skador på sträcksenor, skelettdelar och nerv, sårskador på vänster underben och bakhuvud samt blödning, blåmärke, smärta och svullnad. Det hände den 30 maj 2023 i Öjebyn, Piteå kommun.

Straffet blev fängelse i 8 år.

🔈 LYSSNA PÅ HELA RÄTTEGÅNGEN DIREKT I APPEN:
📲 LADDA NER APPEN FÖR APPLE: https://apple.co/2MjfHEP
📲 LADDA NER APPEN FÖR ANDROID: https://bit.ly/36mBTo3​​​​​​​​​​​​​​​​

Recent Post

Cyril Hellman reder ut debatten om Guccikepsar

Kokainligan i Karlstad

Klimataktivist som blockerade trafiken börjar gråta under tingsrättsförhandling

Danjal Kanani frias från marknadsmanipulation för Newton Nordic AB

Societetsprofilen Nina von Krusenstierna lurade “Vid Din Sida” på pengar