Nu på YouTube: Toppdirektör slog servitris för utebliven Toast Skagen

Toppdirektören Eva Gidlöf och hennes väninna var på Thelins Grand Café. När dom blev serverade lämnade servitrisen över en Toast Skagen och önskade en smaklig måltid. Eva Gidlöf sa dock att det inte var allt som hon hade beställt och sa till servitrisen att ta ut tallriken.

Själv bad servitrisen Eva Gidlöf om ursäkt och bad att få se på kvittot, något Eva Gidlöf dock inte var villig att låta henne göra. Servitrisen bad Eva Gidlöf att följa med för att de skulle kunna lösa situationen. Längre in i lokalen påtalade Eva Gidlöf på nytt att hon hade betalat och skrek till servitrisens kollega att hon var dum i huvudet. När servitrisen påpekade för Eva Gidlöf att hon inte fick säga så och att hon skulle lämna restaurangen slog Eva Gidlöf henne med underarmen i magen. Slaget, som utdelades med sidan av näven, träffade med knogarna rakt i diafragman och gjorde ont.

Hon tappade andan av slaget. Hon blev chockad och förödmjukad. Vid tillfället stod hon upp, precis vid entrédörren. När kollegan på nytt bad Eva Gidlöf att lämna stället och hon själv ifrågasatte att Eva Gidlöf hade slagit henne kallade Eva Gidlöf henne “lilla flickan” på ett nedlåtande sätt och sa att hon var lite dramatisk.

Det kändes som om Eva Gidlöf, som bekräftade att hon hade utdelat ett slag, ville förminska det inträffade. Själv upplever hon Eva Gidlöfs beteende, med såväl en aggressiv ton som ett aggressivt fysiskt agerande, som väldigt märkligt. I samband med händelsen fotograferade servitrisen Eva Gidlöf för att ha ett bevis. Hon började gråta och under resten av arbetsdagen satt hon bara ned. Hon gick inte ut med mat till kunder under återstoden av veckan. Dagen efter polisanmälde hon händelsen.

Eva Gidlöf dömdes till 40 dagsböter om 500 kr (20 000 kr) för ringa misshandel.

🔈 LYSSNA PÅ HELA RÄTTEGÅNGEN DIREKT I APPEN:
📲 LADDA NER APPEN FÖR APPLE: https://apple.co/2MjfHEP
📲 LADDA NER APPEN FÖR ANDROID: https://bit.ly/36mBTo3​​​​​​​​​​​​​​​​

Recent Post

TV4-profil från “Robinson” döms för grovt barnpornografibrott

Mordet på Ellinor Johansson

Cyril Hellman reder ut debatten om Guccikepsar

Kokainligan i Karlstad

Klimataktivist som blockerade trafiken börjar gråta under tingsrättsförhandling