Rättegången mot Joakim Lamotte ställs in

Imorgon skulle det allmänna åtalet som drivs av Näthatsgranskaren Tomas Åberg mot Joakim Lamotte prövas i rätten. Men nu har tingsrätten valt att ställa in huvudförhandlingen på grund av att målet inte är tillräckligt förberett.

Tomas Åberg och Joakim Lamotte ska istället mötas för muntlig förberedelse under onsdagen.

LÄS MER: Joakim Lamotte kallad till Göteborgs tingsrätt

“Han hoppas på att få igenom sina krav att det inte skall få föras någon sanningsbevisning i målet. Han vill alltså inte att jag skall få möjlighet att lägga fram den bevisning jag har mot honom.Som ni vet kan jag bevisa att varenda ord jag skrivit om Tomas Åberg är sant och nu gör han allt i sin makt för att stoppa mig från att kalla vittnen och åberopa allmänna handlingar som bevisning.” Skriver Joakim Lamotte på sin Facebook-sida.

Näthatsgranskaren har ännu inte uttalat sig om den inställda tingsrättsförhandlingen.

Recent Post

Polisen släpper bild på försvunna 16-åringen från Gnesta

Mamma misshandlade sin 3-åriga dotter

Hela rättegången mot Christer Pettersson – Mordet på Olof Palme

Nu på YouTube: Dubbelmordet på Malmö Latinskola

Alexandra döms för grovt förtal av Joz of Sweden