Ahmad Al-Shewani gripen i Trosa

Foto: Polisen

Ahmad Al-Sherwani friades i tingsrätten för medhjälp till mordet på 18-åriga Ndella Jack, men dömdes i Svea Hovrätt till tolv års fängelse. Sedan dess har han varit på rymmen. Idag kunde han gripas i Trosa.

Det var polisregion Öst och Nationella insatsstyrkan från Stockholm som slog till mot en adress i Trosa där Al-Shewani har sin flickvän och där man haft span.

2019 sköt beväpnade personer med automatvapen genom ett fönstret på en lägenhet i Råcksta. Skotten var ämnade för Ndella Jacks make som var i gängkonflikt med gärningsmännen. I stället träffades Ndella Jack av skotten och dog. Skotten hade även gått in i flera andra lägenheter i samma bostadshus.

Ahmad Al-Shewani lämnades över till Kriminalvården för att börja avtjäna sitt straff. Hans kumpan  Geankarlo Garcia Barrera avtjänar redan sitt fängelsestraff på 16 år.

Total
7
Shares
Related Posts